Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Mερα αντιφασιστικής δράσης: Σάββατο 3/12 στην πλατεία Καλογήρων


Σε συνέχεια της σύσκεψης της 14ης/11 στην οποία πήραν μέρος συλλογικότητες και πολιτικοί φορείς από τις γύρω περιοχές (Δάφνης, Υμηττού, Βύρωνα, Αργυρούπολης, Νέας Σμύρνης, Π. Φαλήρου) αποφασίστηκε ως μέρα αντιφασιστικής δράσης  το  Σάββατο 3/12 στην πλατεία Καλογήρων.  
Η σύσκεψη έγινε στα γραφεία της δημοτικής κίνησης Μ.ΑΡΙ.Δ.Α. στην Δάφνη καθώς στις 8/12 παραπέμπεται αυτεπάγγελτα σε δίκη νεοναζί, κάτοικος Δάφνης, ύστερα από στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του και αφορούν  «απρόκλητη διακεκριμένη φθορά» των γραφείων της Δημοτικής κίνησης,  «οπλοκατοχή» και «ναζιστικό  υλικό» σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να συνδεθεί η δράση με την καταγγελία ανάλογων περιστατικών στην  ευρύτερη περιοχή στα νότια καθώς και με την γενικότερη απαίτηση κινηματικής παρέμβασης στις δίκες των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.  

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί για τις λεπτομέρειες την Τέταρτη  23/11 στις 7.00 μ μ  στα γραφεία τις ΜΑΡΙΔΑ, Αρκαδίου 2 & Αγ. Βαρβάρας στη  Δάφνη  και καλούνται όσοι φορείς, σωματεία, συλλογικότητες, πολιτικές κινήσεις επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου